VISNING ETTER AVTALE

KUN TO, NYE LEILIGHETER IGJEN!

Sjø, sol, lys og luft

Framnæs, med sitt karakteristiske landskap formet av natur og verftsvirksomhet, ligger på Vesterøya i Sandefjord med vidt utsyn mot vest og nord; til sjøen, havnen og byen med åsene omkring. Med gangavstand til dagligvarebutikker, barnehager, skoler, eldresenter, idrettsplass, båthavn og Sandefjord sentrum er Framnæs et attraktivt bolig- og næringsområde.

 

Det er etablert ny gang– og sykkelvei langs Framnesveien. Denne knytter Framnæs til gang– og sykkelveinettet på Vesterøya og Sandefjord for øvrig. Vesterøya spesielt og  Sandefjord generelt, har en rekke populære tur– og utfartsområder.

 

I nesten 100 år var A/S Framnæs Mek. Værksted en av hjørnesteinsbedriftene i Sandefjord.

Her bygde de skuter som utforsket polarområdene.

Her bygde de hvalflåten som igjen bygde Sandefjord.

Her bygde de skoleskipet Christian Radich.

Her bygde de Nordens største flytedokker og kraner og her bygde de den første norskkonstruerte boreplattformen.

I generasjoner, helt fram til 1987, var Framnæs Mek. Værksted arbeidsplassen for flere tusen mennesker. I dag er det vanskelig å forestil le seg hva Sandefjord hadde vært uten denne stolte byggetradisjonen.

 

Den flotte beliggenheten så de nok også den gangen; morgensola som steg opp over Framnæskollen, kveldssola som speilet seg i vannet da de gikk hjem igjen om kvelden.

 

Nå er det en ny soloppgang på Framnæs.

Nye kraner tar nye løft.

De naturlige omgivelsene er like flotte som da polarskuta «Jason» ble sjøsatt her i 1881, men nå bygges det for å bo på det vi i all beskjedenhet kaller byens beste tomt.

 

 

Nå bygger vi for deg.

 

Vi har gleden av å tilby

lekre leiligheter på Framnæs

Hva gjør egentlig et hjem til et hjem?

 

Kanskje lukten av kaffe og nybakte boller, med radioen i bakgrunnen?

Eller når du blander nytt og gammelt, kjøpt og arvet, hjemmelaget og designet slik du vil ha det?

 

Det er en god følelse å være den første som flytter inn i en ny bolig. Her har ingen bodd før deg og her er det ingen rester fra andres liv.

Her kan du skape et hjem - med din smak og din personlighet.

 

Framnæs Bolig bygges etter de nyeste tekniske krav som sikrer gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger.

 

 Med strenge krav til isolasjon og oppvarmingskilder vil du oppleve at ditt nye hjem har et lunt og godt inneklima der vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er viktige elementer.

 

Svært mange av leilighetene er solgt og mange fornøyde boligkjøpere har allerede flyttet inn. De har med god samvittighet overlatt snømåking, gressklipping og vedlikehold av yttervegger til andre…

 

Med nærhet til Sandefjord sentrum trenger du ikke dra langt for å finne et godt utvalg av servicetilbud, butikker og hyggelige spisesteder.

 

Send oss en mail, så tar vi kontakt med deg.

A/S THOR DAHL

Ranvikstranda 2

3212 Sandefjord

 

Tlf. 33 48 39 00

E-post: post@thordahl.no